MİRZA'DAN YUNUS EMRE CAMİİ'NE ZİYARET

MİRZA





Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Paşakonak Mahallesi Yunus Emre Camiine ziyarette bulundu. Mirza, yapımı tamamlanan Yunus Emre Cami hakkında Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Yazan'dan bilgi aldı.


Kent genelinde devam eden Belediye çalışmalarına incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Mirza, bu denetimler öncesinde Yunus Emre Camii'ne ziyarette bulunarak Dernek Başkanı Ahmet Yazan'dan camiinin son durumu hakkında bilgi aldı.

Mirza, Bandırma Belediyesi'nin kentimizdeki tüm camilerimizde olduğu gibi bu camiimize de gerekli çevre düzenleme çalışmalarının yerine getirildiğini söyledi.

Mirza: Bandırma Belediyesi olarak kentimizdeki okullarımıza, hastanelerimize ve camilerimize birçok konuda ve özellikle çevre düzenleme konusunda destek veriyoruz. Yollarının yapımında, bahçe düzenlemelerinde, oturma alanlarında ve benzer birçok konuda kurumlarımıza yardımcı oluyoruz. Bizde Yunus Emre Camiine ziyarette bulunarak hem bahçe düzenlemesi ve oturma alanlarıyla ilgili yapılan çalışmalarımızı görmek hem de Dernek Başkanı Ahmet Yazan'dan camimizin ihtiyaçları konusunda bilgi almak için ziyarette bulunduk. Elbette bu çalışmalarımız Yunus Emre Camiimizle sınırlı değil. Bundan sonrada Levent Camiinde de bahçe ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı başlatıyoruz. Biz bu çalışmalarımızı son dönemlerdeki camii kapatma” spekülasyonları içinde yapmıyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar camilerimize, okullarımıza, hastanemize kısacası kentimizdeki tüm kurumlarımıza her açıdan destek oluyoruz. Bundan sonrada her türlü engellemeye ve karalamaya rağmen dik duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz” dedi.

Yunus Emre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Yazan'da son dönemlerde gündemi meşgul eden Yunus Emre Camiinin kapatıldığı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek Yunus Emre Camiinin hiç kapatılmadığı ve devamlı gece gündüz ibadete açık olduğu ifade edildi. Yazan: Bu haberleri duyunca gerçekten üzüldük. Camiinin yapım sürecinde sağ olsunlar Belediye Başkanımız Sedat Pekel'den ve Başkan Yardımcılarımızdan büyük destek gördük. Halkımız gönül rahatlığı ile camiye gelip namazlarını kılabilirler” dedi.

Levent Camiinde bahçe düzenleme çalışmaları başlıyor.

Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Yunus Emre Camiini ziyaretinin ardından Levent Mahallesi Levent Camiine geçerek yapılacak olan çalışmalar hakkında belediye ekiplerinden bilgi aldı. Levent Camiinin bahçesinde ve şadırvan çevresinde bahçe düzenleme çalışmalarının kısa sürede başlatılacağını belirten Başkan Yardımcısı Mirza, incelemelerin ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti.








cem yıldız
14.08.2012 02:03:45
akpartili m.vekili öztaylan foto varol eşref kasapoğlu akparti ilçe başkanı olarak gazetelere haber yazdırmış, belediye camiyi kapadı diye biz her gün camiye gidip namaz kılıyoruz cami kapalı değil neden bunlar ramazan ayında yalan söyleyip vatandaşı kandırarak siyaset yapıyor yalan atanlara bundan sonra oy ,yok bandırma belediye başkanı sedat pekel`e yardımcısı Dursun mirzaya teşekkürl teşekkür

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı